Herlig, unik og spesiell bok. Fikk veldig lyst til å lese flere av J. Austen, hun var fantastisk flink til å skrive!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er definitivt ei av favorittbøkene mine! Herlege og nokså kvasse pesonskildringar, romantikk, forviklingar og lukkeleg slutt, heldigvis :) BBC-filmatiseringa med Colin Firth er eit flott supplement til boka forresten!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gjør det, absolutt alle bøkene hennes er helt geniale!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke helt enig i det, men... "Pride and prejudice" og "Sense and sensibility" som kanskje er de mest kjente, er etter min mening også best. "Emma" er også i samme gate. "Persuation" likte jeg ikke fullt så bra, og "Mansfield Park" var litt kjedelig. "Northanger Abbey" er underholdende, men slett ikke like god som de beste. Men alle bøkene er verdt å lese, absolutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enige i at "Pride and Predjudice" og "Sense and Sensibility" er de helt klart beste, både kvalitets og underholdningsmessig:) Men etter dem så elsker jeg "Mansfield Park", deretter "Emma", "Northanger Abbey" og tilslutt "Persuasion".. Så etter min mening er alle bøkene fantastiske, men de to førstnevnte er fantastisk fantastiske:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryPiippokattaCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  JensensiljehusmorEivind  Vaksvik