Fantastisk krim av Horst! Korte enkle kapitler som hver inneholder små hint og løfter om at neste kapittel blir like spennende. På den måten har du ikke mulighet til å legge boka fra deg.

Jeg elsker at Horst spiller på den klassiske "politimann som må løse forbrytelser", samtidig som han gir oss et dypere innblikk i hva som ligger i tankegangen hos menneskene som involveres. Kombinasjonen av politiarbeid og journalistarbeid er her en veldig spennende vinkling, som gir boka akkurat det action-fylte preget den trenger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Har nettopp avsluttet boka. Jeg likte denne bedre enn Vinterstengt, selv om noen av løsningene var ganske opplagte. Lier Horst skriver godt, og det er lett å la seg rive med i fortellingene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes Jakthundene er hans beste jeg - spenning hele veien. Fikk lyttet den for et par år siden. Min omtale i bloggen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste omtalen din i dag - fyldig og god, uten å røpe handlingen i boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker, nei jeg sier som oftest lite om handlingen - mest om "bok-kvaliteten" og mine tanker rundt den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg lyttet denne... fin oppleser....dette er vel så nært 6'ern man kan komme i velskrevet krim. Bra at det stort sett konsentrerte seg om ett tema også, og jeg likte veldig godt avslutningen - slik kan det virkelig være ja. Ikke noe i denne var utroverdig. Kommer til å lese mer av denne krim-forfatteren.
Jeg har noen betraktninger i bloggen om denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres spennende ut...ser jeg kan hente den på biblioteket i lyd nå, så har jeg den også i papir. Har faktisk 5 av han nå, og ikke lest noen....det blir nok en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig spennende og velskrevet krim-bok. Politimannen Wisting har en viss (positiv) likhet med Knut Faldbakkens Jonfinn Valmann. Spent på neste bok. Vil forholdet til Suzanne ordne seg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld