Agnes er dumpet av kjæresten, og sørger. Det blir ikke bedre av at hun har en ikke særlig forståelsesfull far. Agnes flytter inn i en leilighet som faren hennes har leid ut til en Åsa Wallander. Fin bok, skrevet med lun humor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte Nu jävlar veldig godt, og gledet meg til denne boka. Det er ei fin historie om Agnes som må kjempe seg gjennom kjærlighetssorgen og i denne prosessen finner hun kanskje ut hvem hun er alene, ikke i tilknytning til faren eller eks-kjæresten. Jeg fikk sympati for Agnes og etter hvert som man får vite mer om forhistoria hennes får hun også mer dybde og man skjønner at hun ikke har hatt en kjempeenkel oppvekst og har et litt vanskelig forhold til faren. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste boka med glede. Humret og lo mye i begynnelsen av Agnes sine kjappe replikker, mens det underliggende alvoret tok meg mer etter hvert. Kunne kanskje ønske at jeg ble ennå mer kjent med henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg