En av mine favoritter fra radioteateret. Var å så forestillingen på Oslo Nye Centralteater våren 2011. Lydbøkerne om Dickie Dick Dickens anbefales på det sterkeste av meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dickie Dick Dickens forbinder jeg blant annet med avdøde Lasse Kolstads fortellerstemme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvor mange lydbøker er der av Dickie Dick Dickens. Tror jeg aldri har hørt første eller siste del. Når jeg har skrudd på radioen så har bare Dickie Dick Dickens vært der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er hørespill, som strengt tatt er noe annet enn lydbøker. Det er i alt laget 6 serier om DDD, alle nyutgitt på CD mellom 1998 og 2007.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat, 6 serier. hehe det hørte med til lørdagstrudelutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er serie 1 og 2 som er fra klassisk gangstermiljø i Chicago. Serie tre foregår i et imaginært land i Mellom-Amerika. Serie 4 foregår igjen på kjente trakter i USA. I serie 5 er han faktisk på ferde i Norge, mens han i den 6 og siste - som foregår i Europa - møter en yngre mann som også har initialene DDD, samt en hel masse andre likhetstrekk med Dickie.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena E