" Before I die" hadde jeg et prosjekt om i faget Internasjonal Engelsk". Jeg hadde en litterær analyse av denne boken, og jeg likte den kjempegodt.

Dere forstår kanskje til og med handlingen bare av å høre tittelen på boken, og derfor er det kanskje ikke så mye å si her. Den minner kanskje noen om boken " Idas dans", men her blir ikke historien fortalt ut i fra en mors syn, men fra selve kreftpasienten faktisk. " Before I die" er en veldig god bok som får deg til å sette mer pris på livet, og til og med forstå at du må gripe sjansene når du har dem. Hovedpersonen, Tessa, laget seg en liste over ting hun ville gjøre før hun dør. Som dere sikkert forstår så er det dette som er selve handlingen i boken. Jeg fikk til og med lyst til å lage en liste selv etter at jeg hadde lest denne boken, for man bør leve som man ønsker selv om døden er nær.

Språket til forfatteren hadde en god flyt, og hun brukte ulike språklige virkemidler. Det var lett å forstå at hun brukte disse virkemidlene fornuftig, og det førte til en god leseopplevelse.

Det endte med en del tårer på slutten, men boken var såpass gripende at jeg kommer nok aldri til å glemme unge Tessa som lærte meg litt om viktigheten av livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena E