Etter alle de gode ordene og anmeldelsene her inne, gledet jeg meg til denne lille boka. Og jeg ble kort og godt skuffa. Jeg synes den var både kjedelig og oppskrytt. Glad jeg lånte den på biblioteket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Her var også mine forventinger for høye pga mange rosende ord.. Kanskje jeg bare ikke liker brevromaner..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

So moro at bokelskarar er so ulike. Eg ferda den for 15 minuttar sidan og sit att med eit smil om munnen og ei ekstrem lyst til å gå i brukthandlar, skriva brev og lesa meir god litteratur. Eg kjem til å gi denne vidare til alle mine lesande vener, og sei at dei kan få ein time med smil ut av den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er sant at vi kan være veldig ulike. Jeg har oppdaget at høye forventninger kan ødelegge mye for meg, så jeg har nærmest sluttet å lese anmeldelser for bøker jeg allerede har i bokhylla.

Andre ganger kan jeg kanskje oppfatte en bok annerledes fordi jeg er i en dårlig sinnsstemning, ikke liker språket ol. Jeg har også lagt merke til at bøker jeg låner på biblioteket legger jeg ikke så mye sjel i, som de jeg eier selv, dermed kan de få en dårligere bedømmelse enn de fortjener. Ikke alltid, men noen ganger er det sånn, hvorfor, vet jeg ikke. Det er flere ting som kan være avgjørende. Godt å høre at du likte den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarle