Mummitrollet er undervurdert som voksenlitteratur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Synes Mummitrollet er undervurtdert som litteratur punktum. Har inntrykk av at folk flest har forhold til tegnefilmene, som jeg personlig synes er litt kjipe, men ikke til bøkene. Når jeg var liten tvang jeg pappa til å lese bøkene for meg om og om igjen, hele tiden. Har ofte lurt på om han gikk lei, men jeg bare elsket språket og humoren til Jaanson, og universet i disse bøkene er nydelig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å? Stadig vekk skriver litteraturmagasinene om Tove Jansson og mummitrollene, så jeg har ikke inntrykk av at det er undervurdert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mitt inntrykk. Mulig at Tove Jaanson er respektert i mer litterære kretser, men av min bekjentskapskrets (både min genereasjon og under) har jeg ennå ikke truffet noen som faktisk leste bøkene som barn. De så tegnefilmene på tv, og veldig få av de jeg har snakket med om mummitrollet har engang visst at bøkene eksisterte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. Martol