Gripende bok, veldig vanskelig å legge fra meg, har lest den intenst de siste par-tre dagene. Kom over boken ved en tilfeldighet på Narvesen, sjelden jeg kjøper mine bøker der. Denne boken er av virkelig god kvalitet.

Det eneste jeg ikke likte ved boken var at den fortalte "løsningen" i starten av første kapittel. Jeg synes det ødela mye av spenningen, ville heller ønsket å vite hva som skjedde, på et mye senere tidspunkt. Jeg skjønner ikke hva forfatteren ville med å røpe handlingen slik.

At boken hopper mellom ulike tider, synes jeg var helt greit, ikke forvirrende slik enkelte av de andre leserne her opplever.

Jeg synes skildringene av enkeltpersonene er troverdige, og boken gir innsikt i den fattige, urettferdige og brutale virkeligheten i en annen del av verden enn vårt trygge Norge.

En bok jeg vil anbefale på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hun starter boken med å fortelle at hun reiser tilbake til morens dødsleie, men for meg er likevel slutten overraskende på grunn av broren. Likte også godt at kapitlene hoppet fram og tilbake i tid, og nærmest møtte hverandres historier mot slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da burde jeg kanskje flytte denne litt høyere opp på leselista mi da? Har den i bunken som venter på å bli lest se, egentlig lå den øverst, men leste så dårlige omtaler av den her inne at jeg begynte på en annen føre denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NikkaKirsten LundGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiIngunn SConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald K