Denne likte jeg. Spennende til siste slutt. Den første boka jeg leser av Camilla Läckberg, og kommer absolutt til å lese mer av henne :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Les dei i rekkefølge. Det er mykje som skjer med hovudpersonane ved sida av krimmen. Folk gifter seg, får barn, litt drama osv! Veldig kjekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg tenkte å lese dem i rekkefølge, så derfor startet jeg med nr 1 :-) Er litt usikker på om jeg liker språket, det er litt klisjeaktig, så jeg er usikker på om jeg kommer til å lese alle bøkene hennes, men skal prøve meg på nr 2 også iallfall. Mulig det kan være oversettelsen som er dårlig?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøv å les dei på svensk. Eller høyr svensk lydbok. Veldig bra opplesar! Høyres ikkje klisje ut på svensk i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i det med språket. Syns det er klisjefylt, i alle bøkene hennes. Men historiene er knallgode

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy Englund