En huldrehistorie som ikke er helt som forventet, om man tenker på den norske, tradisjonelle huldra!

Boka er en blanding av fantasy og science fiction, og den var egentlig helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg etter å ha lest baksideteksten. Men jeg ble heldigvis positivt overrasket, og satt klistret fra første til siste side. Det som traff meg mest var nok den triste, men samtidig fine kjærlighetshistorien - mellom to helt forskjellige personer. Ett menneske, og en hulder. Jeg elsker huldrer, sagn og overtro, og Ulvas historie og hennes folks skjebne facinerte meg veldig og var utrolig spennende lesing.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dro frem denne igjen, fortsatt en knallgod historie med en litt alternativ tolkning av hva huldra var for noe. Ikke noe overnaturlig, men heller et resultat av genetisk tukling i en fjern fortid av en meget teknisk avansert sivilisasjon. Leser man litt mellom linjene og ser de små hintene så er det nokså tydelig at det er legenden om Atlantis det hintes til når det snakkes om ti "gudekonger" og et land som sank i havet:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit R