Jeg synes det er så interessant å se hva andre folk mener om en bok som er en favoritt for meg! Det at folk ikke liker den, var noe jeg ikke trodde før nå. Så det synes jeg er interessant og spennende, for det viser hvor forskjellige vi er! Ingen kan vel like alt?

Grunnen til at jeg liker denne boken og har den som en av mine favoritter, er at den beskriver de Kosmiske Lover, slik de er nevnt i de gamle mysterieskoler i Egypt og Hellas i sin tid, på en meget enkel og begripelig måte. Jeg møtte boken første gang som barn, i form av en barnebok. Og den følelsen den boka ga meg, er en slags gnist jeg aldri har mistet siden den gang. En følelse av at livet har en mening. Så denne boken betyr mye for meg. Men den sterke markedsføringen og fremmingen av forfatteren har fått meg til å trekke meg litt tilbake fra hans bøker. Vi får se når jeg leser de andre bøkene hans. Det er i alle fall et must for meg å pløye gjennom alle hans bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarle