Huskes som en utrolig sterk historie, rå, usminket, sann historie om en ung jentes kamp mot narkotika. Var veldig ung da jeg leste den, men boka grep meg så hardt at jeg søkte på Christiane F på internett et par tiår etter at jeg hadde lest den...bare for å forvisse meg om at det hadde gått bra med henne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Husker som deg at den boken virkelig grep meg. Jeg var fullstendig oppslukt mens jeg leste den og husker godt stemningen den dag i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det har vel ikke egentlig gått så bra med henne??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt feilformulert fra min side kanskje, jeg ville finne ut hvordan det var gått med henne. Og det har vel ikke gått bra, oppigjennom så var narkotikaavhengigheten stadig en faktor hun måtte kjempe mot. Siste artikel jeg fant med et hurtigsøk nå, var denne; http://www.bt.dk/underholdning/christiane-f.-tilbage-paa-sproejten fra 2008, men hvorvidt man bør stole på noe som har sitt utspring fra BildZeitung er en annen sak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, og det overrasker vel ikke, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattaAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23Kirsten LundToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaReadninggirl30NorahJarmo LarsenToneTrude JensenAnniken RøilAud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta Jakobsen