Jeg både hater og elsker den. Forstår den ikke, men forstår den allikevel. Ble ganske nedfor av å lese den, så noe må jeg jo ha skjønt. Blir ikke helt klok på han der Kafka.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har lest den for noen år siden. Kan ikke si at jeg likte den noe særlig, men kanskje det var fordi jeg ikke skjønte den helt. Ble også ganske nefor av å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka var marerittaktig. Den beskriver det stikk motsatte av en rettsstat: tiltalte får ikke bli kjent med tiltalen, har ikke rett til forsvar, blir utsatt for vilkårlig behandling, rettssystemet er korrupt, det er ingen krav til bevisene og det hele kulminerer i at han hentes midt på natten og henrettes. Alt dette er vi vernet mot gjennom vår fantastiske grunnlov, med sine humanistiske prinsipper som er videreutviklet i vår straffeprosess og straffelov.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns kanskje dette innlegget avslører litt for mye av innholdet i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, takk og pris

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt. Mener kanskje jeg selv ser noen kafkaer i det små, i det daglige. Ikke minst kan jeg selv finne meg i en prosess jeg ser er feil, men uten å kny, igjen og selvsagt: i bitte liten skala.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas