Uhyggelig spenning! Grøsset masse underveis. Ikke ordinær krim, men utrolig spenning! Koste meg virkelig med denne, og ønsker å lese mer av Sigurdardottir!

Vet ikke helt hva jeg mener om det overnaturlige, men det klarte ihvertfall å skremme meg underveis i boka! Jeg har veldig sansen for Island og naturbeskrivelsene derfra, og det passet så ekstra godt i denne boka!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg syntes også den startet ganske lovende, men da det omsider gikk opp for meg at fr. Sigurdadottir ikke hadde tenkt å gi en rasjonell løsning på gåten, sank spenningen som en stein. Sånn var det med den saken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg. Syntes boken var vanvittig spennende og ble ikke så lite redd mens jeg leste. Jeg leste den ut på en dag, da jeg ikke klarte å legge den fra meg. Men er ikke helt sikker på hva jeg syntes om det overnaturlige. Dette er helt klart en bok jeg vil anbefale til andre og en bok jeg skal gi min mor i gave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg lest boken. For å være ærlig så falt den ikke helt i smak hos meg. De tre andre bøkene til Yrsa Sigurdardóttir var noe helt annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nå startet på boken. Hadde forventet et nytt møte med Thóra Gudmundsdóttir. Er den "serien" avsluttet? Er denne en begynnelse på en ny serie?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå blir denne med meg på hytta i sommer, gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne hadde ikke jeg tatt med på hytta! Altfor skummel til det. Alene på hytta uten bil, langt fra folk og uten dekning på mobilen...tror ikke det! Så derfor leste jeg til langt på natt for å bli ferdig før jeg drar på hytta i dag...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oii da! Nå blei jeg jo litt usikker her jeg pakker lesestoff.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oversetteren var noe ustø. På s.92: "- og oppdaget at ektemannen lå kald og død ved siden av seg." Ved siden av seg selv? Vi får vel tro det skulle stått "ved siden av henne".

Bortsett fra det: Tåpelig plott. Tre mobiltelefoner der batteriene bare er tømt? Av spøkelset, da liksom? Spar oss!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

PacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie Stenseth