Grei bok, men ikke noe spesielt. Har ikke lest noe av Marklund tidligere, men det er jo veldig typisk for Patterson med korte kapitler og høyt tempo. Gikk veldig fort å lese igjennom boken. Litt vel fort. Å ha en amerikansk politimann i Sverige uten å gjøre noe med kultursjokket virket litt slapt. Dette er en typisk kjapt lest, kjapt glemt bok. Men i det minste klarte de å plassere Munch i Norge ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg husker jeg ble kjempeskuffet over denne boken, nettopp fordi jeg har lest mye av Marklund, og liker måten hun skriver på. Denne syns jeg var veldig enkel og til tider kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim