Hadde høye forhåpninger, men ble skuffet. Den kunne blitt så mye mer. Historien var litt platt og lite original.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Spoiler lengre ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Det var som en såperopera, rett og slett. Ikke er det nok med å skildre incest i boken, men så blir det et forhold mellom doktoren og Hester. Deretter får vi høre om dette "spøkelsesbarnet", og til slutt avslutter forfatteren med en stor brann som skulle skade Aurelius. Det er rett og slett lag på lag med drama, og jeg gjespet ofte. Boka kan ikke sammenlignes med Kate Mortons verk. Hvorfor? Kate Morton skriver bedre, og klarer å begrense bruken av drama.

Det var som en episode av en spansk såpeopera, sånne man faktisk gjør narr av, følte jeg. Og å nevne tittelen "Jane Eyre" flere ganger i boken, førte jo bare til at jeg ble irritert.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ååå takk for at noen har de samme meningene som meg om denne boka! Tittelen og coveret fenglset meg og jeg gledet meg veldig til å lese denne romanen. Dessverre ble jeg svært skuffet over historien. Den var tynn og kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing