Eg har lest bøkene til Unni Lindell. Lika kriminal, og tykkjer ho skriv skikkelig bra. Fleire av bøkene blir nå sendt på NRK. Det er ikkje alltid ein fordel å ha lese bøkene før ein ser filmane så eg har ikkje sett seriane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja filmene er skikkelig bra.Jeg så disse først og så leste jeg boka ( mot normalt) men det var helt ok. Da jeg nå leser Lindell sine bøker , har jeg bilder av Cato Isaksen og de andre i hodet under handlingen og det kjennes faktisk greit ut.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, ja, Unni Lindells bøker pleier å være bra. Jeg har ikke tv, så jeg får ikke sett filmene som blir laget av bøkene hennes. Men kan jo eventuelt kjøpe dem på dvd, hvis jeg får ordna med den defekte dvd-spilleren min. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken likte jeg ikke i det hele tatt; filmatiseringen er forhåpentligvis bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas