Dette er en bok om fattigdom, elendighet, håp og livet i periferien. (Både Moldova og Norge settes på plass.) Forfatteren minner om Paasilinna, men boka er morsommere, skarpere, tristere og villere enn Paasilinnas bøker. Les og nyt!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sammenlikningen med Paasilinna er ikke helt av vegen, men her er bakteppet atskillig svartere. En sprelsk blanding av nød, barbari, kjedsomhet, dagdrøm - og fantasifull handlekraft, som avstedkommer det ene initiativet etter det andre. Det var mye å le av for en avstandsbetrakter, men jeg syntes etter hvert det ble i overkant mange groteske avslutninger på de mange utfluktene mot Italias melk og honning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenGrete AastorpTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer Gabrielsen