Jeg var spent på hva jeg kunne forvente av siste Grafton etter å ha lest hver eneste en av de andre alfabetbøkene. Men dette var en positiv leseopplevelse. Den virket gjennomarbeidet og var verdt å vente på. Jeg synes ellers at de siste bøkene har virket som hastverksarbeid. Men nå er det bare å vente å se om "W" vil fortsette å holde standarden oppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte Kinsey bedre da hun fartet rundt i den gamle bobla og fant ut av tingene sjøl. I denne boka får vi en sidehistorie der forfatteren er forteller og gir oss en masse "inside"-informasjon som hun egentlig burde latt Kinsey snuse opp. Kjærlighetshistorien med happy ending ble et hakk for drøy for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg Torunn - dette er en av de gode bøkene hennes. Koste meg ordentlig med den i påsken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn Jakobsen