Visste jo at den ikke var så bra som de tidligere, men ble litt skuffet over den tynne storryen. Men Jarle er og blir Jarle...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Einig. Eg hadde store forventingar, så denne skuffa meg. Meiner likevel at den er ein nødvendig del av historia om Jarle Klepp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte godt denne boken, men er enig med deg i at det ikke er den beste i serien om Jarle Klepp. For min del er det "Mannen som elsket Yngve". ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes denne var heseblesende...Liker best kompani Orheim og mannen som elsket Yngve.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Min favoritt er Charlotte Isabel Hansen! :) morsomt at vi alle har våre! :) pixley mapago ble jeg også litt skuffet over, men jeg var nødt til å lese den! Nå gleder jeg meg til å snart åpne siste boken!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T