Har litt blandede følelser om denne boka. Innimellom var jeg irritert på enkelte karakterer og synes handlingen var for "død", det skjedde ingenting omtrent halvparten av boka...men så synes jeg også at hovedpersonen, Katherine, er en ordentlig klok, smart og morsom jente.

Dette var en ganske spennende bok, men ikke skummel eller thriller-aktig. Skal ikke spoile noe, men hvis du liker litt freaky, halv-tragiske og dramatiske bøker er denne grei! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg syntes denne boken var utrolig bra, og jeg leste den ut på en kveld! Etter min mening var den veldig nervepirrende, og jeg satt med store øyne mens jeg leste boken. Jeg syntes den var ganske uhyggelig rett og slett på grunn av Alice.

Jeg mener at dette er en av de beste bøkene jeg har lest i år, og ga den derfor en fortjent terningkast 6 : P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fine refleksjoner, er ganske enig med deg. En av de bøkene i 2012 som virkelig sitter igjen. Det eneste som trekker den ned er den tragiske slutten.. :s Forresten - nervepirrende, oh yes, herlighet, jeg nileste flere kapitler for jeg MÅTTE bare vite hva som hadde skjedd med lillesøsteren og alt det hun snakket om hele tiden ..!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, syntes nesten at slutten ble litt for tragisk. Samtidig var det på en måte prikken over i'en for meg. En stor overraskelse i alle fall, og jeg elsker når bøker slutter med en overraskelse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, jeg er også litt blandet til denne boka. Jeg syns den var spennende, og selv om den ikke havner i favoritthylla, så syns jeg den var verdt å lese :) pluss at jeg syns den var ganske spennende og relativt overraskende slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg ble også veldig overrasket over hva forfatteren valgte å gjøre med gutten som spiller i bandet (og deretter blir kjæresten til Katherine).... egentlig en gangske tragisk bok, syns jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, helt forferdelig sånn sett!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild S