Jeg begynte å lese denne boka etter å ha lest Jane Eyre, og håpet at Emily skulle være like flink til å skrive som søsteren. Må vel helt ærlig innrømme at jeg ble ganske skuffet. Den er ganske treg og har vel ikke egentlig noe kjempe historie, og det ble ganske kjedelig i lengden. Det ble bare litt for drømmende for meg, og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre noe flere forsøk på å lese den ferdig.

Hvis jeg skal si noe jeg likte ved boka må det være hvordan personene er beskrevet. I steden for å være fylt av folk man blir glad i er de fleste personene i Wuthering Heights bare irriterende og man kjenner at man nesten håper de dør alle sammen. Det likte jeg! Også er det jo utrolig mange fine skildringer og sitater i boken da, som når Cathrine beskriver forskjellen på sin kjærlighet til Linton og Heathcliff(vet noen har lagt den til under sitater).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude Jensen