Denne boken anbefales på det varmeste - en av de beste bøkene jeg har lest. Det er en dramatisk og gripende historie som vil berøre og opprøre. Språket brukes bevisst som virkemiddel gjennom de forskjellige fortellerstemmene og dette er med på å drive fortellingen fremover og å skape levende og troverdige personer. Ganske enkelt – WOW – les den!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

En nydelig, fengslende bok som ble lest veldig raskt.
Laura, Henry, Jamie, Ransel, Hap og Florence fikk gjennom hele historien fortelle fra SITT ståsted. Dette var et flott grep, og jeg synes forfatteren gjorde det på en flott og troverdig måte.
Det var spennende med skildringen av hverdagslivet i Mississippi, i Gjørmehullet ca 1940-1950. Veldig levende og troverdig.
Sort / hvit-problematikken var også skildret. Noe til ettertanke for oss lesere...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gleder meg til å lese denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin bok å lese nesten uten opphold, blir så glad i menneskene som er med i historien. En av de bøkene man legger fra seg med et sukk over å være ferdig med første gangs opplevelse av et nytt univers og en ny stemme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne regnværsdagen ble ikke så ille med denne boken, leste den rett og slett ut. Var ikke mulig å legge den fra seg. Fenget meg fra første side. Noe av det beste jeg har lest på lenge...denne kan trygt anbefales:-)Håper virkelig denne forfatteren kommer med flere bøker på norsk...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, en bok som redder dagen. Ikke verst å kjenne på det som forfatter, eller hva?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med Gladleser - denne må leses! Jeg tok den i en jafs - klarte ikke legge fra meg boka. Spennende og gripende historie fra Sørstatene etter annen verdenkrig. Tar opp mange temaer, som feks behandling av "niggere" (betegnelse i boka) som vender hjem til Sørstatene, etter å ha kjempet for USA i krigen. Les denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB