Utrolig realistisk, håper virkelig dette bare er fiksjon! Det var en del ting jeg synes virket for fantastisk. Jeg vet utviklingen har kommet langt og at det er funnet opp utrolig masse fine "dingser", men at amerikanerne kan sitte i USA og logge seg inn på datamaskinene til et veldig strengt bevoktet anlegg i Russland virker litt vel urealistisk synes jeg.

Vi vet at al-Qaida ikke gir seg selv om bin Laden er død, og vi vet at det ikke mangler penger innen terrorvirksomheten i verden, og det gjør at denne boka er veldig skremmende og sannsynlig.

Var litt vanskelig å henge med på alle forkortelser og tekniske beskrivelser, jeg leser krim/spenning litt overfladisk, samtidig oppdaget jeg flere skrivefeil i boka. Det drar inntrykket noe ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJB