Jeg synes boken har et enkelt og lett lest språk som igjen har en god flyt. Poenget i historien er godt,den omhandler to eldre damer som skal lage og selge potensmiddel for å bygge et nytt bad. Dessverre for min del blir boken for tyn, historien blir så vidt berørt. Boken blir for enkel og går ikke noe ned i dybden på temaet, den blir for flytende. Det virker som om boken er et rå manuskript til noe som kan bli til en meget god bok. Det skal nevnes at boken burde leses da det i historien kommer en meget hysterisk morsom beretning som omhandler en mann, sprit og vannspyler. Det er verdt å lese boken grunnet denne fortellingen. Derfor også terningskast 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne boka har fått så mye skryt her inne, og siden jeg ikke pleier å få bøker til jul, kjøpte jeg den til meg selv som avslappende lesing. Alle bøker trenger ikke være like vanskelige.

Men meg skuffet den. Jeg tror hun har gjort noen gode observasjoner av f.eks. noen gamle tanter for et par tiår siden, og skildrer dem med varme, samtidig som hun legger inn dette med "attåtnæringa" som en morroeffekt.

Men hun klarer ikke skrive morsomt nok, synes jeg, tværer ut beskrivelsene og er vel noe plump av og til i noen beskrivelser som har med sex å gjøre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke deilig, av og til, å finne en bok man bare kan kose seg med. Slappe av i godstolen med peppermynte te og la fantasien og minnene strømme på. Det gjør faktiusk god for sjelen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ei festleg og lettlest bok. Forfatteren har gitt ei meisterleg og detaljert skildring av dei to eldre damene. Eg får assosiasjoner til nokre gamle frøkner i min barndom. Trur ikkje forfattaren hadde til hensikt å skrive ei "djup" bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror heller ikke at forfatteren hadde til hensikt å skrive en dyp bok, det synes jeg personlig ikke sjangeren skal være heller. Det kan være at jeg hadde altfor store forhåpninger til denne boken ettersom den ble så godt anbefalt av de jeg snakket med. De sa den var hysterisk morsom. Tematikken tiltalte meg veldig, for jeg synes dette er god humor og sjarmerende damer men det manglet for mye for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeDemeterBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein Kippersund