Lurer på om denne julegaven burde vært byttet allikevel. Etter en skepsis til om boken skulle få bli hos meg,tok jeg sjangsen og leste den. Ble veldig skuffet!Det som ødela mest for meg var hvor dårlig boken var oversatt. Mer svorsk enn dette, må vi nok lete lenger etter.Tror allikevel ikke et bedre språk ville reddet en så svak historie.. Men, men - alle bøker kan ikke være like gode!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nettopp lyttet denne - den var ganske spennende, men ellers ble jeg noe skuffet over denne. Har lest flere av henne, og denne er ikke den beste. De innvendingene jeg har er: at den bant ikke så godt sammen historien i fortid og den i nåtid, at jeg ikke liker bruk av døde som "snakker", fra vi skjønte løsningen og til bokens slutt dro den unødig ut i langdrag, i tillegg var det litt vel mye bruk av hund som tema - et pluss er det at hovedpersonene er interessante å følge, og likeså miljøet der oppe i Kiruna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så kjedelig at dere ikke likte den!
Jeg har denne på vei i posten nå..kan jeg lese denne uavhengig av de andre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at oversettelsen er elendig. Dette må ha gått unna i raskeste laget. Likte de tre første krimene til Åsa Larsson godt, denne er den svakeste, nesten litt banal både i karaktertegningene og i plotet. Det mest interessante med alle disse bøkene er egentlig miljøskildringen av livet i disse små bygdene rundt Kiruna og naturskildringene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig i din beskrivelse av boken. Jeg likte godt de tre første, og ble skuffet over denne.Jeg gir nok damen en sjanse, men håper at den neste er bedre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin