Min egen bok fra 2009. Reisedokumentar. (Bare for å ha den i boksamlinga mi.) :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Si gjerne litt mer om boka og hva du har opplevd i Sierra Leone også. Det ville vært spennende. Sikker på flere er enige med meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager sent svar: Borgerkrigen i SL i årene 1991-2002 var ifølge FN en av de aller mest brutale i Afrika noensinne. Titusener ble drept, torturert og jaget på flukt. Nå har det vært fred i 10 år, men landet har fortsatt en rekke utfordringer på nær sagt alle områder. Jeg forteller historien om den jevne sierraleoner - barn, unge og eldre; de som ble torturert, de som var skrekkslagne vitner til at foreldrene ble drept foran øynene deres, de som klarte å sno seg gjennom måneder som opprørernes fanger, de som var barnesoldater. Boka handler også litt om forsoningsarbeidet etter krigen, og om sierraleonernes enestående og nesten ufattelige evne til å tilgi. Jeg har besøkt landet 6 ganger og boka ble skrevet etter mitt 5. besøk. Noen måneders frivillig arbeid som lærer ved en ungdomsskole er den "røde tråd" i boka, men den er krydret med en rekke hendelser og omtaler av personer jeg har møtt. Boka er nå utsolgt fra forlaget og det er usikkert om det vil bli trykt opp nytt. Jeg har imidlertid noen få bøker for salg, hvis det er interessant. Pris 199,- kr, fraktfritt (giro vedlagt forsendelsen).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalIngunnDemeterTrude JensenEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten Müller