Bokanmeldelser:

Har akkurat lest ferdig boka "I sin hånd" av Heidi Halvorsen . Den var utrolig bra! Helt umulig å legge fra seg! Spennende og trist og jeg grein så jeg hulka :) Klarer nesten ikke å slutte og grine! Anbefales! Jeg griner egentlig ikke så lett når jeg ser film og sånn, så kanskje det er hormoner, men jeg tror egentlig det er vanskelig å holde tårene tilbake her for noen og enhver her altså ;) En av de beste krimbøkene jeg har lest noen gang tror jeg :) Bra handling, spennende, ikke kjedelig et sekund, overraskende vending :) men trist :) Klarer nesten ikke stoppe og grine :) Gratulerer sier jeg bare! :)

Er nå ferdig med en helt utrolig bra krimbok. Den heter "I sin hånd". Må bare anbefale den på det sterkeste. Guri så spennende den var!!!!!!!!!!! Spennende, lettlest og fyllt med masse overraskelser. Trodde flere ganger jeg visste hva som skulle skje, men neida. Les alt. Hvert ord må en ha med ellers er det å begynne på nytt. Og så må en også huske det som skjer, både av navn og detaljer. Boka igjennom.

Bra bok :) Du imponerer :) Venter på neste utgivelse fra samme forfatter :))

Da har jeg lest ferdig boken....leste til 2 i natt. greide ikke legge den fra meg! Utrolig spennnende, enkel å lese og en dritbra og overraskende slutt!!! GRATULERER!!!

Gratulerer med boka. Klarte ikke legge den fra meg jeg, så den ble avsluttet samme dag som jeg fikk den. (Det var vel nærmere natt...) Gleder meg til neste boka. Stå på, detta vil vi ha mer av.

Ja..da var den lest..Bortsett fra et kapittel, som slo meg litt ut, så var det ei kjempegodt skrevet bok.Lettlest og spennende fra begynnelse til slutt..krim som krim skal være!Skulle ikke klart å lagt den fra meg. takker for 3 fine morgenstunder med boka som eneste selskap..ps. Jeg liker ikke krim, det er kjedelig lesestoff, men denne likte jeg..

Ferdig med og lese jeg:-)) Kjempebra:-)) Artig slutt:-))

Jeg har vært helt borte i kriminalverden, og hva tror du skjedde? Jo - det var så spennende at jeg ikke kunne legge den vekk og endte opp med at fruen i nord hun leste den ut nå i kveld! En av de beste krim jeg har lest på lenge! Og gleder meg til bok 2 kommer...

dette er bra Heidi,lettlest,og spennende...

har lest Heidis bok, kongebra!

Fikk boka idag snuppa!Begynte å lese med en gang:-)Den kommer eg ikke til å klare legge fra meg!:-)


Jeg leste boka ferdig til frokost i dag. Elsket slutten. For de som har lest den høres det kanskje litt snodig ut - men jeg er utrolig svak for sånne slutter. Også liker jeg femme fatale-skikkelsen!


Da har jeg lest den ferdig! Klarte ikke å legge den fra meg i går, så det ble ganske sent før jeg sovna. Veldig spennende historie.

Nå har jeg lest boka!!! kjempe bra og gør spennende!!!!!! detta har du klart utmerket!!!:)))))))knall tøft!!:))))

Har lest halve boka di nå! La meg kl. 01.00 i natt, men boka ble så spennende at jeg leste til kl. 05.00. DEN er skikkelig spennende, lurer på om jeg får sove uten å lese resten i natt! Så god som den har vært inntil nå, så håper jeg at du vil skrive flere bøker!

Nå er boka lest. Den var lettlest, meget spennende og gripende. Detta må du fortsette med Heidi . Er meget imponert.. GRATULERER . .....

Da har jeg lest ferdig boka! Det er en av de beste krimbøker JEG har lest! Og jeg leser MYE! Denne får bestemt terningkast 6 av meg! Utrolig spennende, og en overraskende slutt!


Jeg leste de siste ca. siste 150 sidene i natt og i løpet av dagen. Jeg har vært bokorm siden jeg var 5, men boka di Heidi, er den beste innen sjangeren jeg har lest, og jeg sier ikke det fordi du er her, men fordi jeg nettopp har lukket den, etter å ha vært oppslukt. Du drives bare videre fra side til side. Er redd for å røpe noe her, så jeg skal uttale meg forsiktig, men det var virkelig en ny ting å lese denne sjangeren uten at man enten har skjønt plottet etter to sider, eller som ikke er like forutsigbar som postmannen! Den minst forutsigbare boka jeg har lest i sjangeren! Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg vel trodd at man måtte først bli hundre år før man kunne forstå et menneskesinn på den måten! You Rule, Girl!! Nå som du har kommet så godt i gang, så kommer det nok mer, tenker jeg, og da håper jeg å få beskjed for den skal jeg ha!! Jeg er helt målløs her..... Du skal virkelig ikke være målløs, fordi denne sjangeren er ikke den letteste akkurat! Og veldig mange skriver bøker i samme sjanger, men de faller tvers igjennom med en gang. Det er dessuten noe med at personportrettene veldig lett males med en altfor stor pensel av mange som skriver den type bøker. Man har enten sort hatt og er ondskapsfull, og antagelig født ond, eller man er en ren engel, og en velsignelse for verden. Jeg kjenner ikke DEN typen virkelighet. Da tror jeg ikke noe på selve personene. Og det har du gjort helt vanvittig bra! Personportrettene er noe av det viktigste som er i en fortelling. Faller de gjennom, faller også resten. Det er ikke så veldig mange som er så flinke til det. Og plottet er rett og slett genialt!! Det kommer helt sikkert flere sånne kritikker skjønner du - etterhvert som folk her får lest den. Jeg kårer den til Årets Bok her og nå, jeg! Du har søren meg mye mer talent enn det det høres ut som om du gir deg selv kreditt for. Og - jeg gleder meg virkelig til å følge bøkene dine videre! Nå er du jo så flott igang!!

Godt skrevet, Heidi!!!! Du klarte å ødelegge nattesøvnen min også.... God handling, og det tok en stund før jeg skjønte tegninga, hehe. Noen feil i teksten enkelte steder, men det ilegger jeg forlaget for manglende korrekturlesning:) Ser frem til oppfølger!

Nå har jeg lest ferdig boken din, og den var spennende. Overraskende slutt, og jeg gjettet selvsagt helt feil på hvordan boken ville slutte. Nå må du kose deg masse og lade opp til å skrive en ny bok. Jeg venter spent. :))

Lest ut boken jeg da..for noen dager siden.mange kan glede seg til din bok med overraskelser i vente.En fin bok heidi.

Så BRA...! Innertier! Er spent på om de lever lykkelig alle sine dager da men.... Du har det i allefall i deg Heidi! Og jeg ble virkelig overrasket. Fortsett vennen, debuten var meget god!

Ja, Heidi - nå har jeg lest boka di, gikk ikke i postkassa juleaften for hadde ikke det minste mistanke om at den kunne komme allerede dagen etter at jeg bestilte, men titta i postkassa igår, og der LÅ den, og det første jeg da gjorde var å koke meg kaffe, sette masse snop på bordet og begynte å lese....og leste og leste til jeg var ferdig, kun avbrutt av at jeg selvfølgelig måtte lufte hunden av og til, og et par telefoner jeg mottok, og altså DEN VAR KNALLGOD, SPENNENDE, OG EN AV DE BESTE JEG HAR LEST, jeg storkosa meg - og er skikkelig sur nå for at jeg ikke ventet med å lese den idag. Oppskriften på en god bok slik jeg ser det er å få MEG til å lese den ferdig uten å legge den fra meg og det klarte DU, og det er det ikke så veldig mange forfattere som klarer, jeg orker f.eks. ikke lese Anne Holt, jeg kjøpte en bok av henne en gang, og led meg gjennom den...og orker ikke flere.... Så ergo, jeg håper at du har satt deg ned på pc'en og begynt på en ny bok, jeg regner med at du får en bestilling eller 2 fra meg på den også, og jeg skal anbefale DENNE videre til folk jeg kjenner. Lykke til videre!

"Heia Heidi... :-) Nu e æ ferdig med boka...en utrolig spennende bok. Likte plottet og utviklinga i boka...knallspennende va den. Oppfordrer ALLE til å lese den boka!!! Du e sabla flink te å skrive! Gratulerer...håper det kommer en bok te snart :-)))"

Innom for å si at jeg digger boka di :o) Leste den ut før julaften, og klarte ikke legge den vekk før jeg var ferdig en gang! Når kommer neste bok da? vente på Og fortsatt god jul :o) Stor klem.

Da har jeg startet lesinga....... Du er dyktig - får liksom den der uggne følelsen i magen gitt;-))))

Ferdig med boka di, Heidi. (Noe godt kommer det ut av å være syk) Den boka kommer jeg til å anbefale videre, for huttetu så spennende den var. Blir neste bok like nifs? (Regner med at det også er en kriminalroman.)

Er bare så bra og utrolig spennende bok. Gratulere Heidi med kjempe ei kjempebra bok, er en av de få bøkene som jeg ikke har klart å legge i fra meg. Det som også er bra er at det skjer noe hele veien.

Leste også min ferdig i dag Kjempespennende.

Dette er den beste norske krimboken jeg har lest på lenge!! Morsomt er det også å ha hatt Heidi som klassevenninne på videregående i Brumunddal for......noen år siden;-))) Oppfordrer alle krimglade mennesker til å lese en genial bok ;-)))

Hei.Kjempefin bok Heidi.Klarte ikke å legge den fra meg i natt så fikk ikke slukket lyset før 2.Gleder meg til neste bok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Etter anbefaling fra deg, leste jeg litt av starten på nettsiden. Jeg likte det jeg leste. Har mange bøker jeg skal lese, og den er absolutt en av dem. Og jeg er ikke særlig glad i krim en gang:P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den skiller seg nok litt fra annen krim, og det skjer stort sett noe hele veien... Kritikken av den har vært overraskende bra, så den treffer nok ganske bra ! Morsomt at du vil lese den ! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er ulidelig spennende om dagen ! :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da var boka på plass i bokhylla. Gleder meg til helja, da er det lesetid:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kos deg! :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

og der var boka utlest. Begynte i går kveld, skulle bare lese litt før jeg la meg - plutselig var jeg halvveis. Spent på å høre hva andre bokelskere synes:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Allerede nå ja ! ;-)) Hva synes du da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokanmeldelse:

http://beatelill.blogspot.com/2010/01/lettlest-og-underholdende-krimdebut.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokanmeldelse: http://oss3.blogg.no/1263318010_bokanmeldelse.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en:

http://tinanoraa.blogspot.com/2010/02/bokomtale-i-sin-hand.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas