En bok jeg absolutt vil anbefale til en person som tåler å lese slikt. Jeg sitter ennå, et par dager etter jeg ble ferdig med boken, og føler på meg sinne over foreldrene og alle de som har vært med på å ødelegge livet til Jodie. Skulle ønske jeg kunne bli kjent med denne Jodie, eller fått lest hvordan hun har det nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt sagt ! Gjennom lesingen av boken ble jeg gradvis mer opprørt over både foreldrenes og flere andre sin oppførsel. Er særdeles spent på hvordan det vil gå med Jodie videre i livet, uansett kommer de sterke opplevelsene til å prege henne på en eller annen måte resten av livet..hun er traumatisert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M