Gleder meg til å lese...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg har kommet rundt side 70 og det går VELDIG tregt. Ble anbefalt denne av min mor som synes den var helt fantastisk. Jeg synes det så langt går tregt, og er lite engasjerende. Leser flere bøker samtidig, og denne blir lagt nederst i bunken hver dag. Men ser det er noen som skriver at det tar seg opp etter rundt side 100!?! Hadde tenkt å avbryte, men etter å ha lest denne tråden er jeg utrolig nysgjerrig på hvordan denne boka ender :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dystert tvers igjennom, men spennende. Det som lyste opp boka var Jans forhold til barna han jobbet med. Det virket som ekte engasjement og et ønske om å gjøre en god jobb!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, synes forfatteren skapte en spennende sammensatt person so hadde dette gode i seg for barna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på denne nå. Å jøye meg, jeg klarer ikke legge den fra meg. Hadde masse planer om husvask, helgepynt osv , siden jeg har fri i dag men boken lokker meg til seg. Setter meg stadig ned , lese litt til og litt til.!! God lesehelg til dere.....grøss.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg hadde det også sånn! :) Etter Stieg Larsson triologien fant jeg ingen krimbøker som var spennede nok, før denne! Så jeg anbefaler den varmt til alle som ønsker seg litt spennende lesestoff! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka var litt treg de første hundre sidene. Den tok seg imidlertid opp, og var absolutt verdt å lese. Et godt plott, spennende handling og med den uhyggestemningen som en psyko-thriller vel bør ha... (PS! Det er ikke en bok om pedofili, for dem som måtte frykte det. Håper ikke det var å røpe for mye).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har akkurat lest ut boka - den var litt treg i begynnelsen, men etterhvert som vi fikk vite mer om bokas hovedperson, hans bakgrunn og oppvekst, tok boka seg absolutt opp. Det var en uhyggesstemning i hele boka, de ulike personene vi møter var alle mer eller mindre psykisk skadde eller syke. Til tider synes jeg boka var bortimot ekkel, uhyggelig, "creepy" og leste veldig raskt i det partiet av boka. Men den kan absolutt anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest denne, anbefales kun på dagtid. På et tidspunkt vurderte jeg å ikke lese videre, ubehaget ved å få vite var stort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle ønske det kom en fortsettelse jeg, at ting ikke var som det så ut som!!!!!!!Eller det er jeg som ville at boken skulle slutte anderledes.?!!!Noen som har hørt om det kommer nr 2.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det e dessverre ingen planer om en bok nr 2 etter denne:( Det er en helt uavhengig bok....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig med denne nå. Er sååå enig den krypende, uhyggelige stemningen som var der fra begynnelse til slutt. Handlingen bare drev meg avgårde selv om det var ubehagelig å lese. Godt skrevet!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med dere her. Noen ord om stemningen jeg hadde underveis; kald, grått - betong, nakent. Denne stemningen innbakt med spenning :) Anbefales

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB