Denne boka la jeg fra meg, så det jeg sier er basert på første tredjedel eller noe sånt av romanen. Jeg hadde forventninger om at boka skulle være god og artig, det siste kanskje særlig fordi jeg har studert flere språk på Blindern og håpet at gjenkjennelsesfaktoren skulle øke underholdningsverdien, men jeg ble skuffa. Den var kjedelig og jeg likte ikke den konstante sarkasmen. For meg ble tonen for bitter. Flere her inne har sammenlignet denne og Francis Meyers lidenskap, og jeg følger opp i samme stil. FML var etter min mening en veldig mye bedre bok. Humoren fungerte og jeg koste meg (selv om boka kanskje kunne blitt kortet ned litt), det gjorde den ikke for meg i De beste blant oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke uenig i det du sier der. La den også ifra meg etter ca. 100 sider. Mest på grunn av Uris misbruk av adjektiver og metaforer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenReidun SvensliHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda Nyrud