Likte veldig godt Vindens skygge, men ga opp denne

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Eg les Ruiz Zafón sin roman Vindens skygge når den kom ut for fleire år sidan. Etter det ønskte eg meg, gleda meg til og sparte på Engelens spill, til eg kunne ha tid til å nyta det mystiske, spanande og medrivande Barcelona forfattaren framstilte so godt i førre bok. I so måte var dette ein skuffelse. Eg klarar ikkje å finna mysteriet David må oppklara før det nærmar seg slutten. Karaktergalleriet vert aldri kjensfolk, og det hjelper ikkje at David sjølv reagerer, for meg, svært usamanhengande – med kald handling i møte med døden, men med isolasjon og dødslengt når kvinnene går han i mot.

Eg tek forbehald om at Engelens spill kanskje er betre om ein har Vindens skygge klårt i minne – den skal vistnok vera ein forløpar for, og svara på nokre av spørsmåla frå, førre bok. Men trass nokre få gullkorn innimellom, måtte eg spørja meg sjølv etter 634 sider om eg eigentleg hadde fått noko ut av dette. Eg trur eg heller vil lesa Vindens skygge om att.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke noe rart at du ga opp. Selv leste jeg den ut, men satt igjen med en følelse av at denne skulle jeg ønske jeg ikke hadde brukt tid på. Det ble alt for mye Overnaturlig etter min smak. Likte Vindens skygge svært godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne står hittil ulest i bokhylla. Har fått med meg at mange er skuffet over denne i forhold til Vindens Skygge - trist, for sistnevnte var veldig god. Da sparer jeg denne med god samvittighet litt til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke spar den. Gi den som presang til en du ikke liker så veldig godt.....

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På den andre sida - eg vel å leva i håpet om at tredje bok er meir som Vindens skygge, og då er det på ein måte litt dumt å mangla ei av bøkene i rekka...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes slett ikke boka var dårlig, men den var jo en liten nedtur i forhold til Vindens skygge som for meg er en klar favorittbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard Holvik