St.Louis er en by med mange karakterer og intriger, og det blir ikke færre når man utnevner en ung indisk kvinne til politisjef. For å rydde opp i byens økende splid mellom de rike forstedene og den fattige bykjernen må noe gjøres, og den nye politimesteren har en plan for nettopp det, men det krever noen offer. Ofrene vet det bare ikke ennå.

Fin roman med et interessant krimelement, skrevet før Franzen la til seg den stilen han ble kjent for i Korrigeringer og Frihet, men fremdeles et behagelig språk og en god historie. Ingen problemer med å anbefale denne, til og med til de som ikke likte hans nyere verk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad Wøien