Elsker denne boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Denne romanen var faktisk betre andre gongen eg las han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en av mine absolutte favoritter. Det er få bøker jeg gidder lese flere ganger, selv om de kan være gode som bare det - men prioriterer å lese noe nytt - men denne leser jeg med noen års mellomrom. Jeg elsket filmen, den stemte overens med de bildene jeg hadde laget meg fra boken og kan trollbinde meg den dag i dag. Er med noen få unntak glad i alle Allendes bøker

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leser denne nå, men synes den er litt tung å komme i gang med. Ser at dere er fornøyde. Hva er det dere likte med den. Anbefaler dere meg å fortsette.

Hvordan liker dere denne boka i forhold til andre bøker av forfatteren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Allendes aller beste! Jeg har "Om kjærlighet og skygge" som en god nummer to. Resten av det hun har skrevet, er også høyst lesverdig, men disse to er i særklasse! (Med forbehold om "Øya under havet", som jeg ennå har liggende i vente-bunken). Når det gjelder bok/film, opplevde jeg det samme med "Åndenes hus" som med så mange andre bøker: Leste boka først og ble fryktelig skuffet over filmen. Ingen ting stemte med mine bilder!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. "Åndenes hus" er så langt blant Allendes aller beste bøker, kanskje den beste. Leser nå "Øya under havet" og den er helt fantastisk. På nivå med "Åndenes hus." Gled deg til å komme igang. :) Jeg klarer nesten ikke legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker denne best av Allende. Og likte boka mye, mye bedre enn filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å rangere bøker. Det har bla med VÅR personlighet/erfaringer å gjøre, og kanskje livssituasjon der og da. Jeg synes likevel at "Åndenes hus" er den beste jeg har lest av Allende. At den er tung i starten kan kanskje komme av et stivt språk. Jeg har reist spørsmål på diskusjonssiden om oversetternes "trofasthet" til orginalspråket. (Ca 28.3.) Jeg mener Allendes bøker kunne ha vært gitt et mye ledigere norsk språk. Jeg så filmen først. Bille August og de fantastiske skuespillerne laget en utrolig film. Det var faktisk bare flott å lese boka i etterkant. Da jeg så filmen tok det litt tid før jeg fikk tak i at filmen startet ved slutten av boka. Men HOLD UT. JEG hadde iallfall en flott leseropplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må vere det blomstrande språket. Og den magiske realismen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt klart en favoritt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ditto! ;o) Lenge, lenge siden jeg leste den nå- men står som en av mine favoritter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser