Denne boka er garantert, en av de beste som noensinne har blitt publisert! Elsket absolutt alt ved den, helt fra starten, til slutten. Anbefaler den sterkt, og den passer for folk fra alderen 13-16, mener jeg :) Jeg kunne sittet bak denne skjermen, og skrevet i århundre og ikke blitt ferdig. Men jeg mener at boka også kan bli beskrevet ved help av kun et ord. ''Elskbar'' hehe:-) På forhånd, takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er snart 18, leste den i en fei, for den var velskrevet, drivende og ikke minst spennende. I utgangspunktet ganske original historie, men unnskyld meg, innimellom er det som om forfatteren har dratt på teaparty med Stephenie Meyer.....(jeg har kanskje ikke så mye jeg skal ha sagt, i og med at jeg er ihuga Twilight-fan og kan alt om bøkene, det er kanskje derfor jeg veldig lett legger merke til ting som er like....). Men for all del, spennende ungdomsbok! En av de beste ungdomsbøkene jeg har lest på en god stund :)

PS...Kommer det en oppfølger? ;D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det kommer en oppfølger, "Until I die" :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg, jeg bare elsket den! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser