Jeg skal til å begynne på disse bøkene av Tore Renberg nå, men så er jeg litt forvirret angående rekkefølgen på bøkene. Denne ble jo utgitt først, men etter det jeg har forstått er boka som ble gitt ut etter denne, "Kompani Orheim" den som kronologisk er først i historien.. Så, er det slik at jeg burde lese "Kompani Orheim" først, også "Mannen som elsket Yngve" ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg ville starta med "Mannen som elsket Yngve". "Kompani Orheim" er riktignok før i tid, men samtidig er det et tilbakeblikk. Jarle er eldre enn i Mannen som elsket Yngve,men ser tilbake til barne/ungdomssåra angående oppveskten sin, og hvordan det var å leve som skilsmissebarn, og en alkoholisert far, hvis jeg ikke husker helt feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På Wikipedia står det at "Kompani Orheim" kronologisk befinner seg før de andre bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var der jeg søkte også.. Men, et litt merkelig valg av forfatteren og gi ut bøkene slik hulter til bulter.. Men, da får jeg begynne på den først;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel ikke mer merkelig enn at de er gitt ut etter hvilken historie han har skrevet først. En enkelt bok fortelles jo heller ikke nødvendigvis i kronologisk rekkefølge. Sjøl leste jeg Komani Orheim først, og syntes den rekkefølgen fungerte godt for meg, men det var fordi det var den jeg kom over først. Men om du ikke har startet ville jeg kanskje valgt å begynne med den som ble gitt ut først. Uansett har du noen flotte bøker å glede deg til

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing