Mørkere og mer voldelig enn de andre John Hart-bøkene, men minst like bra! Hart er god på å pønske ut spennende plot samtidig som han har så vanvittig bra språk og klarer å gjøre menneskene levende og sammensatte. Absolutt en av mine favorittforfattere!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Absolutt mer voldelig enn tidligere bøker ja.

Jeg synes de andre bøkene hans har gitt meg litt mer ut over ren underholdning som thriller/krim, de har hatt fine beskrivelser av samfunnet og mange av hovedpersonene. Denne var "bare" ren underholdning, kjappere og mer voldelig med dårligere personsbeskrivelser.

Men absolutt bra i den sjangeren!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig med deg, - mitt eneste lille minus er altfor dyptgående beskrivelse av volden. Men siden det var en bitteliten del i boka, så lar jeg det passere :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja