Gjør ikke noe at det er orkan utenfor. Forbaska herlig bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ikke bare for gutter! Jeg pløyde meg gjennom ni bind om musketerene i ung alder. Det var "De tre musketerer", "Musketerene tyve år etter" og en til - i tre bind hver - veldig underholdende, synes jeg da. Dessverre har mange grusomme hollywoodversjoner nærmest myrdet fortellingen, og jeg har også sett en mislykket versjon på teater... best i bokform!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsket den også som liten. Og i familien har vi lest den høyt, med stor suksess både for gutt og jente.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den ultimate guttebok? Selv har jeg ikke lest den, men min far som var en stor høytleser, leste den for mine to eldre brødre da de var gutter, og sluttet ikke å more seg over at de fortsatt som voksne menn var like entusiastisk begeistret for musketerene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er iallefall mye eting, slåssing, drikking og prat om kvinnfolk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen