Kor oppbevarer du bøkene dine (ja, eg veit at det er i bokhyller, men det er ikkje det eg lurer på)? Til no har eg hatt mine i gangen og i eit soverom, men no skal vi bygge hus og då skal vi ha eitt eige rom til bøkene, eit bibliotek. Jippi!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 34 svar.

I en bokhylle på stua, kjøkkenet og soverommet, som hos meg er ett og samme rom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine kjære, innbunende gleder står i en middels stor bokhylle, en liten en (til de litt mer spesielle) og de jeg nylig har lest eller leser, ligger oppe på skapet. Siden jeg køyeseng er det det nærmeste jeg kommer et nattbord. (Akkurat nå er den plassen tildelt den høyst erede Ringenes Herre) Men alle er de samlet på det lille kottet jeg kaller rommet mitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har mine i bokhylla:-)og noen ligger i kjellern...Burde nok få rota meg til å rydde. De jeg holder på med/skal lese ligger på nattbordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

I bokhylla, på soverommet og i veska. Har også hatt bibliotekbøkene i en hundeseng ved siden av sofaen i stua (brukes ikke av hunden om dagen) i over en uke uten at jeg har et godt svar på hvorfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Noen i bokhylla på rommet, noen i stua under salongbordet, andre i bokskapet, noen under senga, og noen vet jeg ikke hvor er. Leser dem, gir dem til mamma, og borte er de! Jeg tror de havner på pianoet i stua... Hmmm...
:O)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På bordet, i sofaen, under sengen, i sengen, generelt på gulvet i alle rom, i esker hos min mor :/ (de jeg ikke har plass til her), i kommoder, på stoler, i andres bokhyller:P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine bøker er nedpakket i kjelleren, de uleste har jeg i klesskapet mitt, stablet under klærne som henger, og så har jeg to rader i stua i veggseksjonen. Skal etterhvert få et rom i kjelleren som jeg skal bruke som bibliotek. Det blir storveis:):)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samboar har bygde ei svær bokhylle på loftet som han trudde skulle romma alle bøkene vår. Så feil kan man ta. Den hylla er smikkfull, og vi har ei full bokhylle på soverommet. Så er det bøkene vi leser og dei ligg litt over alt. Stova, soverom, bad (ja, han leser på do). Ungene har også kvar si bokhylle som byrjar å fylla seg. Vi har faktisk ikkje bokhylle i stova, men det står på lista. Begge synest det er noko som manglar uten bokhylla der. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn som det er nå har jeg inntatt halve stua hos Pappa. Bor hos pappa når jeg har fri :P Så der har jeg inntil videre 4 bokreoler i stua. Som er godt fyldt. Og ein bokhylle på soverommet mitt. + jeg har en bokhylle i hybelen min. Og bøker liggene i diverse bunker rundt omkring :S For det er ikke plass på hyllene og veit også at jeg har noen kasser i leikerstua og lofte. :)

Gleder meg til eg ska få meg eget hus. Da skal eg uten tvil ha eget bibliotek til de kjære bøkene mine :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene mine har desverre ikke eget rom så de må finne seg i og oppbevares i stua i samme seksjon som TV og DVDer. Drømmen er selvfølgelig å ha ett eget bibliotek, men det kommer nok ikke med det første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Soverommet!! Man sover alltid godt omgitt av bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har mine i kjellerstua og ei skal lese/holder på å lese hylle i stua:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har eget rom eller bibliotek med hyller fra gulv til tak på alle vegger, og dobbelt opp med bøker i de fleste hyllene. Nå er de stappfulle, og gulvet tatt i bruk.
Det betyr at jeg snart har et heldekkende bokgulvteppe og jammen tyter de ikke utover i stua også.
Mange av bøkene er mine bokskatter men også mange av de er bøker til salgs. Bare se i hylla mi i profilen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fantastisk. Hvor er hyllen din i profilen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Psss øverst oppe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bøker i alle rom og gang i hele huset. Mesteparten i stuen. Ingen på badet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når jeg flyttet inn i den leiligheten jeg bor i nå hadde jeg banankasser med bøker og tegneserier lagret på badet mens sorterte hvor alt skulle være. Nå har jeg de jeg skal lese et lite vedheng på soveværelset mitt som jeg tror er en garderobe, og de tyter ut. Der det ikke er bøker er det DVDer. De jeg har lest og sparer på i bokhyller i stua og de som skal selges/byttes bort i bunker på stuegulvet. Det samme med DVDer. Mesteparten av de jeg sparer på står i bokhyllene i stua fordi der jeg skulle ha hyllene til DVDene står det 2 esker med SF/fantasy bøker og en eske Donald pocket på 200-tallet som jeg skal selge for en venn. Til å begynne med var det 11 esker og 4 bæreposer så det meste er vekk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du fått orden i bokhyllene dine skjønner jeg. Men noen bunker med bøker kommer man ikke unna dersom man er aktiv kjøper. Å selge noen av bøkene mine vil jeg aldri klare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ikkje eg heller. Må i så tilfelle vere dei dårlegaste i hylla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det viser seg at de som jeg ikke leser i dag, vil jeg lese om noen år. Slikt har det alltid vært. Da jeg studerte ved Høgskolen fant jeg 10 år gamle fagbøker som jeg hadde kjøpt på Mammutsalg som var fremdeles aktuelle. Så istedet for å kjøpe artikkelkopi så hadde jeg boken hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På alle vegger i leiligheten der det er plass til bokhyller. Har forsåvidt en drøm om bibliotek, men har innsett at egentlig vil jeg helst ha bøkene rundt meg hele tiden, så vi har hoveddelen av biblioteket på stua.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det skal mange bøker til for å dekke 20 kvadratmeter.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bibliotek på ca 16 kvadratmeter og 3 av veggene er fulle! Vurderer å dele rommet i 2 med en ny hylle. Det er utrolig hvor fort hyllene fylles. Har ca 1600 bøker pr i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok. Eg har ikkje kome til meir enn ca.500. Ca. Ein/ein-og-ein-halv vegg altså. Må ein tur på bokhandelen.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine bøker er i stua, på soverommet, på nattbordet og på loftet. Jeg ønsker meg et rom som jeg kan ha alle samlet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bokhyller: i stua, i gangen, på soverommet. I esker på loftet. I stabler på nattbordet. Sukk...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har en hel vegg i stuen med bokhyller. Foran den har jeg en sittegruppe med to gode stoler , godt med leselys, som også kan dempes til koselys. Masse grønne planter og en koseseng til mine to hunder. Altså mitt yndlingsted i huset. Men selvfølgelig drømmer jeg om et eget bibliotek i huset men har dessverre ikke plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her i heimen har vi også plassert godstolene foran en vegg med bokhyller, i stuen. Mellom stolene et rundt bord med en stabel bøker på hver vår side. Yndlingsplassen uten tvil. Sitter her nå og ser rundt på en, nesten ferdig, julepyntet stue med mye levende lys. I fanget ligger "stemmer i natten". En perfekt kveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I bokhyller på biblioteket vårt. Biblioteket vårt er et rom på 6-7 kvm med hyller opp og hyller ned på alle vegger med bøker, dvd'er og cd'er

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat som vi skal bygge. Er det nok med 6-7 kvadratmeter? Vi lurer på ca. 9..... Hyller opp og hyller ned, akkurat som eit bibliotek skal vere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det er større... Har ikke målt rommet eller noe. Men jeg får to hele hyller på en vegg, også en på skrå til neste. Begynner å bli godt fullt der inne, så jeg ville hatt større om jeg hadde mulighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakim