Dååååååååårlig! Jeg husker jeg tenkte at Riley balanserte ytterst på eggen når det gjelder bruk av klisjeer sist jeg leste henne. I denne boka har hun gjort et magaplask rett ut i klisjehavet – denne boka er altså så dårlig at det er til å rødme av. Virkelig – innholdsmessig er det så banalt og teit – det slår virkelig den dårligste romantiske komedie og den verste serieromanen når det gjelder bad bad BAAAAD story. Snakk om å konstruere lite troverdige plottstrukturer. F.eks. reiser Grania fra kjæresten sin i NY ved å legge igjen en lapp og deretter ikke ta telefonen hver gang han ringer. Hadde hun tatt telefonen, så hadde alle misforståelser vært oppklart på fem sekunder. Og når Grania til slutt ringer så SUPRISE! gjett hvem som tar telefonen? Exen til mannen hennes, som tilfeldigvis er på besøk hos ham da – og da slenger Grania på telefonen og tenker at hun aldri mer skal snakke med han.

Styr unna. Jeg har skrevet mer om boka her: http://knirk.no/2011/12/the-girl-on-the-cliff-lucinda-riley/

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Ikkje alle bøker er verdt å bruke tid på! Etter ca 50 sider fekk eg nok......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så rart - ja, vi er jammen forskjellige:-) Og det er artig å observere. Jeg husker jeg syntes språket var elendig i "Orkideens hemmelighet", men den leste jeg på norsk så jeg tenkte egentlig det kunne være oversettelsen. Så leste jeg "The girl on the cliff", og likte den virkelig godt! Derimot - da jeg leste "The light behind the window", den aller nyeste, så holdt jeg på å få fnatt. DEN er forutsigbar, den, og tror virkelig Lucinda Riley bør begynne å jobbe med dialogene sine, for de replikkvekslingene er ikke mye naturlige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mot betre vitende, og på tross av at eg har skrive lenger nedi denne tråden at eg ikkje skulle lese denne, så blei den lest i helga. Og, ja, den var dårleg! Lucinda Riley klarer ikkje å fenge meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Makan til dårlig språk og endimensjonale folk. Bruk tida på andre gode bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste "Orkideens hemmelighet" og tenkte at denne forfatteren skal jeg styre unna....huff....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her. Orkideens hemmelighet var verkeleg ikkje verdt papiret den var skriven. Makan til møl skal ein leite lenge etter. Kjem nok ikkje til å bruke tida mi på ei ny bok av Riley.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg - boken er elendig og jeg gidder ikke bruke mer tid på den! Skam på forfatteren, skam på redaktøren og skam på forlaget som gir ut det mølet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff da og jeg som nettopp har kjøpt boka!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes det var en god bok, jeg. Ikke tung litteratur, men det var jeg ikke ute etter. Språket er også veldig lett og fengende, og gjør at du må lese videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var ei bok jeg ikke klarte å legge fra meg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kan jo hende du synes noe annet enn meg. Det er det som er så fint med bøker - vi liker forskjellige ting!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelf