Denne boka tok meg med storm. En annerledes krim med en ekkel stemning hele veien uten masse mord og blod. Klarte ikke å legge den fra meg og var så lei meg da jeg var ferdig med den - skulle så gjerne hatt den til gode!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

I tilfelle du ikke vet, den er filmatisert (Hitchcock). Jeg har ikke sett filmen enda, men har hørt den skal være bra. Da kan du jo trøste deg med den. Selv har jeg lest boken to ganger, første gang som 20 åring og så 35 år senere. Var like begeistret hver gang. Ja, dette er en klassiker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faktisk en meget god film. Den ligger vel forøvrig i sin helhet på youtube. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha, en annen bokelsker oppdager Daphne du Maurier. Jeg fortalte min historielærer på gymnaset for 40 år siden at "jeg har oppdaget en ny bok, den heter Rebecca." "Å ja," sa han tørt, "jeg tror vi alle oppdaget den i vår tid..."

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg tror det er en type bok som, om du leser den i riktig alder, griper deg fullstendig - og som vil følge deg for resten av livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveig