Dette var dessverre en skuffende bok. Ingredienslista så spennende ut, spesielt siden den også handler om sykepleieryrkets historie. Den første skuffelsen var dårlig språk, og dette var gjennomført gjennom hele boken. Dernest kommer historien som for meg er lite troverdig. Et eksempel: Hvor sannsynlig er det at en vakker ungjente klarer å reise i dagevis sammen med en flokk karer, utkledd som gutt, uten å klippe sitt flotte hår - og ikke blir avslørt? Sykepleiens historie, den innsatsen og de gode resultatene disse kvinnene opnådde under krimkrigen kommer heller ikke så godt fram. Forfatteren prøver tydeligvis å framstille Florence Nightingale i et mer nyansert lys enn historiebøkene, men for meg blir den dyktige organisatoren og pionerinnsatsen hennes borte i denne boken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er ikke helt enig med deg. Selv om mye av det ikke er helt troverdig, så er det jo en fortelling som ikke kobles inn mot virkeligheten. Jeg koste meg med boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB