En sanselig og nydelig bok, selv om selve historien er trist.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg velger denne linken fordi jeg følte at den andre røpet vel mye av historien i boka.
Ja, Skjelbred skriver fantastisk, og denne boka blir sittende lenge i hodet.
Skjelbred går inn i barnesinnet på en nydelig måte, jeg følte virkelig at jeg kom nær Alva og fikk innsikt i hvordan hun følte og opplevde både det gamle - og det nye - livet.
Hun klarer - også i denne boka - å vise oss personer som bare er fantastiske i sin forståelse og klokskap i forhold til barn med traumer.
Skjelbred sine bøker burde være et must for personer som jobber med og som ellers har nære relasjoner til barn.
Boka anbefales på det aller varmeste.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nok en gang bergtas jeg av en Margaret Skjelbred-bok. Det er så vakkert, så vart og følsomt. Det er trist og godt på samme tid. Her er setninger man kan lese om igjen, vakre ord og vendinger i tillegg til en god historie - noe som for meg vipper boken opp til en sekser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg vil både støtte deg og Brit som også skrev nu nettop.
Skjelbred skriver så nydelig, det er så flott at hun får anerkjennelse.. (Tro om hun er inne på bokelskere.. ha ha..)
Jeg anbefaler iallfall bøkene hennes til mange. Jeg får inntrykk av at det er mange som ikke kjenner til bøkene hennes - desverre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig. En vakker, trist og sår bok. Hyggelig at Margaret Skjelbred får velfortjent fokus og ikke minst flotte omtaler for denne boken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den dumpet ned i postkassen min i går. Gleder meg stort til å lese denne boken. Jeg er svært glad i Margaret Skjelbred's forfatterskap.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas