Søker om det finns noen julekalender bøker. Vet om Jostein Gaarders Julemysteriet. Da jeg er ganske sikker på jeg leste den som mindre og visst nok også eier den og har den gjemt et sted. Men finns det andre lignende samme type slaks bøker?

Kunne jo vært koslig med det nå som Desember nermer seg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg TROR den danske presten og forfatteren Johannes Møllehaves Hvordan skal vi nå frem til jul (lenken går til boken i bokhandelen capris.no) er bygget opp i kapitler à la julekalender. Sikker er jeg ikke - jeg har hatt boken i hånden, men jeg var ikke interessert nok den gangen til å begynne å lese den, så dette tipset baserer seg på min sviktende hukommelse... Googlet litt mer, og på tanum.no fant jeg (tydeligvis) bokens innledende setning:

De hellige tre konger kom lidt for sent afsted, de sku' jo først ha' røgelse og guld og myrra med, - og Kaspar løb, - og Melchior løb, - til sidst kom Balthasar, de havde en kalender hver, som du vel også har. Den får man i December i alle verdens hjem, og li'så snart man vågner, skal man åbne for en lem ...

Dette ser da vitterlig ut som en "julekalender-bok", gjør det ikke dét, da?

P.S.: Jeg ser at på capris.no er prisen NOK 51,-, og på tanum.no NOK 77,-. Bare for å ha nevnt dét også...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jul i Skomakergata"-boka er jo kjempekoselig da! Der er det en historie for hver dag fram mot julaften slik som det var i tv-serien.Og så har du "Julekort fra Svingen" som også er en slags kalender,der Linus skriver 24 julekort til alle som bor i Svingen. Koselig bok det også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om noen av disse kan brukes som kalenderbøker, men mulig du får litt inspirasjon av denne tråden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadKirsten LundReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKjell PsveinSissel ElisabethLinda NyrudMarianne_