Savner det å legge til originale svenske og danske titler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har flere svenske og noen danske i min samling som jeg enten har lagt til selv eller funnet på amazon usa

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan et samarbeid med Ad Libris være aktuelt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat det jeg også tenkte. Katalogen og søkemotoren til Capris.no er en av de bedre innen nettbokhandler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan du jo gjøre selv. Du kan legge til andre utgaver av de bøkene som allerede finnes her (eks. en eldre utgave eller annenspråkelige utgaver), men du kan også legge til helt nye bøker som ikke kommer opp ved søk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...Og årsaken til at danske og svenske titler ikke lar seg søke opp på samme måte som norske er, ifølge en forklaring André har gitt tidligere, at svenskene og danskene ikke har en (les: hver sin) samlede bokdatabase slik som Den norske bokdatabasen. Og det er slike bokdatabaser man er teknisk avhengig av å kunne koble søk her inne til. (Amazon-butikkene fungerer tilsvarende teknisk sett, derfor kan vi også søke opp utenlandske titler der.)

Så det er visst bedre stilt i bok-Norge enn i bok-Sverige og bok-Danmark rent teknisk/digitalt - vi får glede oss over dét, og fortsette å legge inn svenske og danske bøker manuelt enn så lenge - akkurat som vi må med norske bøker fra "før-ISBNsk" tid, for øvrig. (Jeg har masser av bøker jeg ikke får opp ved søk her inne, så jeg vet at det er tidkrevende. Men det er i det minste mulig, som Maria Ramstad alt har gjort oppmerksom på!)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterTove Obrestad WøienEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJB