Noen som vet hvorfor denne boka er tatt ut av markedet? Har lyst til å kjøpe den, men ingen har den lengre. Noen som vet om en nettside som selger den? :) Har ikke lyst til å låne boka, men kjøpe den ;)

  • Takk på forhånd
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hei. Jeg har boka, hvis du fremdeles er interessert i å kjøpe den. Du kan jo sende meg en melding hvis du ønsker det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hmm, så rart. Vet at bokkilden.no selgte den før, men kanskje du kan sende en e-post til nettsiden og spørre hvorfor :) ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du får pocket-utgave på cdon.com til 39,-, men bare med svensk tekst....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Kan ikke hjelpe deg med spørsmålet ditt nei. Du får prøve å søke på nettet, men det har du sikkert allerede gjort... Jeg er halvveis i boka, og er vel ikke sånn kjempefornøyd med den foreløpig. Gjenstår å se om historien tar seg opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar. Har ikke hørt så mye om boka, egentlig. Bare fått den anbefalt av en som ikke er så glad i å lese, kanskje vi er på to helt forskjellige stadier. Fint om du vil fortelle meg hva du syns om boka når du er ferdig (eller hvis du ikke legger den fra deg da). :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei igjen. Jeg syns ikke boka var mer enn ok. den ble litt kjedelig egentlig, men nå er jeg ikke akkurat i den riktige aldersgruppen (=38 år), men men. Jeg kan mye heller anbefale deg Perfekt kjemi, av Simone Elkeles. Det kommer selvfølgelig litt an på hvorfor du skulle lese denne boka, men Perfekt kjemi er helt fantastisk for å drømme seg bort i forelskelser, problemer osv. Den skulle jeg gjerne sett på film. Morsomt om du sier fra hva DU synes om den, dersom du leser den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenGrete AastorpTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne Dahl