Det begynte å bli kjedelig med Charlotte Isabel Hansen, men jeg klarte å karre meg gjennom den. Med Pixley Mapogo toppe det seg med intetsigende, uinteressant og rett og slett irriterende språk, innhold og dialoger. Den ga meg ingenting, og jeg måtte faktisk bare legge den fra meg. Sorry, Jarle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jøsses. Hver sin smak. Jeg synes denne var helt fantastisk og endte opp med å skrive en særemneoppgave rundt den det siste året på videregående fordi jeg synes den var så annerledes og interessant. Det faktum at handlingen foregår over et tidsrom på seks timer - i en ROMAN - fascinerte meg noe helt enormt. Jeg elsket alle tilbakeblikkene og digresjonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tøft. Den særemneoppgaven skulle jeg gjerne ha lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk =) Den særemneoppgaven skulle jeg gjerne ha skrevet... Gikk opp som privatist i norsk og tok den i plenum.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stilig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne