jeg blir fornærmet her..er det sånn alle tenker eller? trist... vel vel,ka kan man gjøre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har heller ikke lest boka. Men forfatteren - Ottar Brox var forsker og sosiolog og har nok forsøkt å tegne et bilde av holdningene til innvandring i den norske befolkningen.

Boka må leses med det i bakhodet at den er fra 1991, da innvandring var et ferskere fenomen i Norge enn det er i dag, og for store deler av distrikts-Norge bare et fjernt begrep folk mest forbandt med Oslo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest boken, tenker nok at forfatteren ønsker å skape debatt. Ta det med en klype salt. Ikke trekk det til deg (her kan du selv velge). Se det fra et fugleperspektiv - hvor følelser er lagt igjen på bakken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest boka. Hva handler den om sånn i grove trekk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibeke