Livslegens besøk på Det kongelige teater i København. Skal dra å se denne operaen i november, og har nå startet på boka. Har lest mye bra om boka, så jeg gleder meg til å lese videre i boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå har jeg akkurat begynt på denne for annen gang, - jeg husker det som en fantastisk bok! Om ikke lenge skal jeg nemlig til København og se en utstilling om Struense, og da tenkte jeg det var fint å ha boken fersk i minnet:) Utstillingen er laget til på Rigsarkivet i anledning av filmatiseringen av historien, - som visstnok ikke bygger på boken til Enquist likevel. Var forestillingen bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldiggris, - for begge deler:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livlegens besøk leste jeg sammenhengende i løpet av ett døgn. Umulig å legge fra seg! Så velskrevet, fengslende og intrikat. Så spekket med historiske kunnskaper om den unge, sinnssyke kong Christian den 7. av Danmark-Norge og det politiske spillet han er viklet inn i. Fasinerende innsikt i vår historie.

God lesing!
Og god fornøyelse i Det kongelige teater - dit skulle jeg gjerne ha vært med!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Janne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoann