Det er min egen bok, så burde jo gi den en 6`er !! ;-) Men får vel avstå fra det... sukk He-he...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Hei hei! Jeg finner ikke den tråden fra en stund tilbake hvor bloggere meldte seg på for å lese boka di. Jeg er nå ferdig med den og skal sende den videre hvis det er en annen blogger på lista over de som ville lese den. Vet du hvem det isåfall er?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde det nedskrevet, men finner ikke den heller... :-(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm..skal jeg bare sende den tilbake til deg da kanskje? Du kan jo bare sende meg adressen din på melding her inne :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker heller ikke hvor den er ifarta men synes og huske at du var sist på lista - så da er det vel bare å etterlyse nye lesere - eller beholde den som Heidi sier :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes du kan få beholde den jeg! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå skrevet omtale av den på bloggen min og valgte da å lodde den ut der til neste blogger som vil lese boka..kanskje nestemann gjør det samme :) Da vil det bli mange omtaler etterhvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror Leselena er glemt?? Ser ut til at hun var sistemann på lista??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

sliter litt med å bestemme meg for hva jeg egentlig synes. Det er på ingen måte en dårlig bok, jeg leste den tross alt ut på en kveld. Så boken holdt min interesse gjennom hele historien. Språket likte jeg veldig godt, og det økte leseopplevelsen.

Samtidig ble jeg litt skuffet over slutten. Gjennom hele boken var det en stemning og spenning som bygget opp mot et klimaks - dessverre opplevde jeg at ting skjedde alt for fort mot slutten. Jeg tror historien hadde tålt noen sider ekstra.

Men alt i alt en spennende leseropplevelse, også for sånne som meg som egentlig ikke liker krim:) Jeg gleder meg til neste bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt enig om slutten når jeg tenker meg om, men merket ikke så mye til det der og da.

Synes boka var svært lesverdig, historien har et bra driv og mange nok overraskelser underveis til at det ikke ble for lett å gjette handlingsløpet. Begynte i går kveld og leste ferdig i formiddag (er syk), så den hadde definitivt den "klarer ikke legge fra meg" faktoren som sjangeren trenger.

Og så var det gøy med litt Hamar-tilknytning, jeg har nemlig bodd der i mange år. Dessuten har jeg studert i Manchester, så jeg var dobbelt lokalkjent :)

To ting skurret litt for meg, uten at de på noen mæte ødela leseropplevelsen der og da. Det ene var at bruken av hedmarking/hamarsing bare nesten var konsekvent (et eksempel jeg kommer på var at en person refereres som å si "je" og "noe" i samme setning, det naturlige ville vært "no"). Det andre var at jeg ikke helt trodde på alderen som ble oppgitt for Renate i de første delene. 9 og 15 hadde vært mer troverdig ift måten hun tenker på enn 6 og 12.

Men, altså, en veldig god historie. Jeg føler vel at det boka hadde trengt for å bli perfekt var en mer kritisk korrekturleser/redaktør som kunne rettet litt på de stedene der man som forfatter blir "blind" (om det kan være noen trøst var det akkurat den samme følelsen jeg satt igjen med etter å ha lest Harry Potter and the Order of the Phoenix: at redaktøren ikke hadde gjort jobben sin).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for omtalen! :-) Jeg er nok ingen typisk Hedmarking i praten sjøl da ! ;-) litt utvanna kan man si... He-he... Var inne på tanken flere ganger, ang. alder... Men dette var i 85, og ungene da, kontra nå, har det blitt store forandringer på. Jeg var som Renate i samme alder, men når jeg ser unger i dag, er de ikke like utviklet. Det er et par ting i forhold til korrektur, som har irritert meg, men det er vel dessverre sånt som skjer... Jeg så meg blind på det, og det gjorde kanskje de to andre også... Hovedkorrekturleseren var høyt utdanna, cand.mag og diverse, så han burde ha sett de tingene som irriterer meg... Men, men, gjort er gjort... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, jeg sammenlignet vel delvis med meg selv, og jeg var et veslevoksent barn og var 12 i 86. Men det er jo forskjell på unger, og det var uansett ikke ødeleggende for drivet i historien :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er bra... Men jeg var inne på tanken selv og! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for flott tilbakemelding, og at du er ærlig! :-))Det du sier om at det går for fort, opplever jeg også selv, men da jeg hadde lyst til å endre litt, var det forsent. Da var det allerede sendt inn, og jeg fikk ikke lov til å endre. Merker i bok nummer 2, at jeg tydelig har lært litt fra den første, og gjør sånne naturlige endringer bedre, enn da jeg skrev denne... Har en mistanke om at bok nummer to får litt flere sider, og ikke like mye action... :-PP


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er bok nr to en oppfølger? Er iallefall veldig spent på å følge ditt forfatterskap videre:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er den... var aldri ment som det, men det ble det visst... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra bok da :) anbefales!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er vanskelig å legge fra seg :) Veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h